Imate pitanja? Pozovite nas +387 33 551 360
Telefonija

Telefonija koja se može fleksibilno prilagoditi zahtjevima poslovnih korisnika nephodna je u svim segmentima poslovanja. Sposobnost da sa svojim korisnicima i partnerima uspostavite kvalitetnu i efikasnu komunikaciju u svakom trenutku može biti od presudnog značaja za vaše poslovanje.

SoftNET pruža pouzdane, napredne telefonske usluge koje se mogu integrirati u postojeće poslovne sisteme pružajući funkcionalnost i jedinstveno iskustvo. Pojednostavite svoje komunikacijske platforme i pripremite vaše poslovanje za budućnost sa SoftNET VoIP uslugama.

Zašto kompanije biraju VoIP?

 

SIP trunking

SIP trunking

SoftNET –ov  SIP (Session Initiation Protocol) Trunking je fleksibilan servis IP telefonije koji pojednostavljuje IT procese. Omogućava uštedu (do 40% u odnosu na tradicionalne telefonske usluge ) i više nema glavobolje upravljanjem mnogobrojnim telefonskim linijama. 

IP centrex (Uskoro!)

IP centrex (Uskoro!)

IP centrex je isplativo i fleksibilno rješenje kojim možete izbjeći visoke troškove  početne investicije.  Nudi niz dodatnih usluga koje predstavljaju unaprijeđene verzije klasičnih kućnih centrala, bez potrebe za zahtjevnom i skupom opremom. Donosi pogodnosti kao što su direktna integracija, skalabilnost, smanjenje rizika i mnoge druge.

On site IP-PBX

On site IP-PBX

SoftNET-ova usluga IP PBX je telefonsko rešenje, koje podržava sve fukcionalnosti tradicionalnog telefoniranja  i nudi mnogo više. Značajno smanjenje troškova telefoniranja, posebno u firmama koje imaju svoja predstavništva u nekoliko zemalja (smanjuju se troškovi komunikacije između udaljenih ureda u SoftNET-ovoj mreži, a drugi međunarodni pozivi su jeftiniji i do 50%)

© Copyright 1996-2019, SoftNET sva prava pridržana
Projektovanje i razvoj Kabi d.o.o.