Imate pitanja? Pozovite nas +387 33 551 360
Dodatne usluge

Ne možete priuštiti trošenje dragocjenih resursa na upravljanje višestrukim uslugama. Objedinjavanjem svih komunikacijskih rješenja na jednu mrežu i jednog providera, optimizirajte vašu komunikaciju i bolje se pripremite za budućnost.

U cilju pružanja cjelokupnih komunikacijskih rješenja prilagođenih potrebama svakog korisnika, SoftNET vam pruža širok spektar usluga.

 

Kolokacija

Kolokacija

SoftNET–ova usluga kolokacije osigurava pouzdano i sigurno okruženje za hardver u nekoliko europskih zemalja: Njemačka, Austrija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Rumunjska i Bugarska.

Sistemska integracija

Sistemska integracija

SoftNET –ova usluga sistemske integracije objedinjuje glas, podatke i video komunikaciju u jedan sistem osiguravajući sve funkcionalnosti istog. Takav sistem osigurava veću ekonomičnost i bolju produktivnost vaših zaposlenih.

Outsourcing

Outsourcing

Osiguravamo tehničku podršku 24/7 s našim Cisco certificiranim djelatnicima diljem jugoistočne Europe.

Registracija domena

Registracija domena

Domena je danas od velike važnosti. Prvi dojam je bitan, a domena je prvo što posjetilac vidi na vašoj web stranici. Osigurajte domenu za svoje poslovanje po pristupačnoj cijeni. Potražite domenu za sebe, ili prenesite postojeću.

Savjetovanje i planiranje

Savjetovanje i planiranje

Naše usluge savjetovanja su dizajnirane tako da vam pomognu u odlukama, izazovima i mogućnostima koje se odnose na vaš telekomunikacijski sustav, osiguravajući vam prednost nad konkurencijom. SoftNET-ove usluge savjetovanja objedinjuju strateško planiranje, projektiranje, dizajn i još mnogo toga.

Prodaja i konfiguracija CISCO opreme

Prodaja i konfiguracija CISCO opreme

SoftNET nudi svojim korisnicima Cisco opremu diljem jugoistočne Evrope, osiguravajući sve što vam je potrebno: Cisco Router-e, Switch-eve, module, memoriju, kablove, IP telefone  i drugu opremu.

© Copyright 1996-2019, SoftNET sva prava pridržana
Projektovanje i razvoj Kabi d.o.o.