Imate pitanja? Pozovite nas +387 33 551 360
Usluge za kompanije

Komunikacijska rješenja za firme SoftNET

SoftNET je svoju IP mrežu, u kombinaciji sa širokim spektrom komunikacijskih tehnologija, prilagodio zahtjevima poslovnih korisnika.

Nudimo kompletna rješenja (savjetovanje, implementaciju, edukaciju, održavanje ) koja obuhvataju potrebe korisnika uz podršku IP mreže visokih performansi i kvalificiranog tima s dugogodišnjim iskustvom. Da biste saznali više o našim uslugama, kliknite na jednu od slijedećih grupa proizvoda.

 

Telefonija

Telefonija koja se može fleksibilno prilagoditi zahtjevima poslovnih korisnika nephodna je u svim segmentima poslovanja. Sposobnost da sa svojim korisnicima i partnerima uspostavite kvalitetnu i efikasnu komunikaciju u svakom trenutku može biti od presudnog značaja za vaše poslovanje.

Prijenos podataka

Prijenos podataka kroz našu IP mrežu je osnovna djelatnost SoftNET-a, od samog osnivanja. Izuzetne karakteristike i fleksibilnost mreže omogućavaju siguran prijenos podataka i uslugu prilagođenu zahtjevima naših korisnika.

Dodatne usluge

Ne možete priuštiti trošenje dragocjenih resursa na upravljanje višestrukim uslugama. Objedinjavanjem svih komunikacijskih rješenja na jednu mrežu i jednog providera, optimizirajte vašu komunikaciju i bolje se pripremite za budućnost.

Imate pitanja?

Možemo pripremiti optimalno rješenje za Vašu kompaniju.
Kontaktirajte nas
© Copyright 1996-2019, SoftNET sva prava pridržana
Projektovanje i razvoj Kabi d.o.o.